• LA FRUITA

  • LA FRUITA

Les modernes instal.lacions de classificació i embalatge de la fruita, ens permeten poder-li oferir exactament aquella qualitat d’embalatge que necessita i que s’adapta millor a la seva venda. Caixa de fusta o cartró de diferents tipus i mides, plàstic reutilitzable, palets i caixes de lloguer CHEP, IFCO, etc.

Cistelles, safates amb la nostra o amb la seva marca, amb preu de venda al públic i el seu de producte, pes unificat o diferenciat, etc.

POMA GOLDEN

De color groc verdós i molt aromàtica, es tracta d’una poma amb una lluïssor característica i d’un aspecte molt atractiu. La seva carn és cruixent i el seu gust dolç i poc àcid. Ideal per a fer sucs de fruita, pastissos i per cuinar. Es pot trobar tot l’any.

POMA VERMELLA

Les pomes d’aquest grup són de pell molt brillant amb coloracions properes al 100% del fruit. La polpa és dolça, lleugerament cruixent i aromàtica. Pot trobar-se entre l’agost i el juny.

POMA FUJI

Poma de coloració poc vistosa que queda compensada per la seva extremada qualitat gustativa. És destacable pel seu gust intens i dolç, així com per ser cruixent i sucosa. Recorda al gust de la poma més tradicional. La trobarà entre els mesos d’octubre i maig.

POMA ROYAL GALA

Poma vermella sobre fons groc, de textura consistent i no tendent a la farinositat. La seva polpa és fina i alhora cruixent. Quant al gust és preferentment dolça, però també lleugerament acidulada. Recomanat el seu consum entre agost i setembre.

GRANNY SMITH

De color verd intens i forma molt rodona, és apreciada per la seva sucositat i acidesa. És de polpa molt consistent i cruixent. Pels amants de sabor fort. Pot ser trobada d’octubre a maig.