suc poma

Beneficis del suc de poma

A més de ser una beguda fàcil de preparar, el suc de poma té múltiples beneficis per a la nostra salut, tant en l’àmbit intern com a extern.

El suc de poma és una beguda natural que té un cert gust dolç i és refrescant. Contribueix amb la hidratació i la sensació de sacietat.

Manté la pell sana i bonica:
Com que la poma conté àcid ascòrbic (vitamina C), que és un nutrient essencial per a la producció de col·lagen, es considera que el consum de la fruita al natural o bé el suc de poma com a tal, ajuda a mantenir la salut de la pell.

Cuida el cor:
D’una banda, el suc de poma tonifica el múscul cardíac. La histidina (un altre dels seus components) és un aminoàcid que, a l’organisme, actua com a vasodilatador i contribueix a la reparació dels teixits, especialment al sistema cardiovascular.
D’altra banda, indirectament, el suc de poma prevé l’acumulació de colesterol al fetge i evitant que després passi al torrent sanguini.  També protegeix tot el sistema cardiovascular.

Ajuda a combatre el cansament i la fatiga:
Pel seu contingut de sucre, el suc de poma és una beguda que pot ajudar a combatre el cansament i la fatiga, després d’haver fet algun tipus d’esforç físic (una sessió d’entrenament, per exemple).

Ajuda a alleujar el mal d’estómac:
Com que és un refresc natural suau, segons la saviesa popular, el suc de poma és una beguda que pot ajudar a obtenir l’alleujament en cas de tenir molèsties digestives lleus.

Combat la diarrea:
Segons creences, el suc de poma és una beguda que es pot prendre amb moderació en cas de tenir diarrea. No només calma l’aparell digestiu i brinda alleujament, sinó que aporta hidratació i sacietat.